Öppettider vardagar 8-16 Vardagar 8-16  Telefon växel 0372-10010 Telefon 0372-10010

Avfuktare CDP poolavfuktare simhallsavfuktare

Avfuktare CDP från Dantherm har även fått namnet poolavfuktare då de fungerar mycket bra i varmare mer krävande miljöer samtidigt som designen är tilltalande och tidsenlig.

CDP avfuktare för placering t.ex. inne i poolrummet
Här ses CDP avfuktare i modellutförande med välvd frontplåt, för väggupphängning alt. valfri placering på golvstativ. Finns i tre olika storlekar sett till kapacitet för avfuktning, 35, 45 eller 65.
CDP för placering i annat rum än det som ska avfuktasI vissa miljöer är det av olika skäl inte möjligt eller önskvärt att ha en avfuktare framme. Därför finns även CDP som en extern enhet vilken genom två rörgenomföringar kan placeras i angränsande rum (teknikrum) till det där avfuktning måste ske. Denna finns likt ovanstående i tre varianter.CDP avfuktare för större behov, med flera valmöjligheter
CDP 75-125-165 är en kraftfull avfuktare även den avsedd för placering i teknikrum. Möjlighet finns att energibesparande koppla in element för vattenkylning. Decibelnivån är utförandemässigt låg och blir ännu lägre genom extern installation.


Avfuktare CDP´s fördelar

Avfuktare CDP med fotokatalytisk luftrenare


CDP avfuktare
är lämpliga för i stort sett alla mer än 18-20C. uppvärmda rum. Omklädningsrum, lager, textilförvaring, spa, gym med flera.