Öppettider vardagar 8-16 Vardagar 8-16  Telefon växel 0372-10010 Telefon 0372-10010

Luftrenare och saneringsaggregat Biozone PowerZone

Denna större luftrenare från Biozone används nästan uteslutande som saneringsaggregat och är extremt kraftfullt genom att även klara de tuffaste mögelsaneringar och luftreningar det ställs inför. Vi har med framgång använt aggregatet till mögelsanering av krypgrunder och kallvindar.

PowerZone 20 är som ses på bilden nedan förutom gavlarna helt i aluminium med ett handtag för enkel transport. Med PowerZone kan du ge dig i kast med sanering av bakterier och virus, brandröksanering, röksanering etc.

Eftersom detta Biozoneaggregat innehåller två UV-lampor sker saneringen mycket snabbt vilket är en stor fördel i många fall, t.ex. på hotell, fartyg, i bilar och där saneringsfirmor snabbt behöver göra plats för byggarbetare eller personer som vill flytta hem igen efter en vatten-, brand- eller mögelskada etc.

Biozone PowerZone styrs via en 12V omvandlare som med stickkontakt förses med ström. Själva designen möjliggör att den förorenade luften med hjälp av fläkten (inbyggd) dras längs med lamporna varvid luftreningen blir mycket effektiv.

Ta gärna kontakt med oss för rådgivning och finansieringsförlag om så önskas.

Luftrenare och saneringsaggregat Biozone PowerZone för effektiv akut sanering
Hyr PowerZone 20 i 7 dagar av oss till en kostnad av 2.995:- inkl moms och frakt.

Läs mer om våra andra Luftrenare