• Forskning sedan 1991
  • Gör-Det-Själv
  • Må-Fre 8-15
  • 0372-10010

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, telefon alternativt mail. Skickar du mail är det obligatoriskt att telefonnummer meddelas. Det kan ibland vara enklare att ge svar på frågor genom samtal. Vid förfrågan om arbete i vårt tjänsteutbud önskar vi att ort anges. 

OBS! Önskar du besöka oss måste tid bokas in så att vi säkert är på plats och har avsatt tid.

0372-10010

Vardagar kl. 08-15

Adress
Skinnarevägen 1
341 42 Ljungby
Sverige

Email
kontoret@ljungbyfuktkontroll.se

Ställ fråga direkt under våra artiklar i Kunskapsbanken

Sedan mitten av november 2019 har vi uppdaterat hemsidan. Nu finns unik möjlighet att vara en del av och nyttja Kunskapsbanken maximalt. Under de flesta artiklar är det placerat ett kommentarsfält. Ibland ligger detta kontaktfält under en rad referenser. Det gäller alltså att scrolla nedåt på sidan. Där går det bra att ställa fråga eller inkomma med kunskap samt egen erfarenhet. Kommentaren som läggs publiceras efter godkännande av oss. Vi svarar så fort tid finns. Var på detta sätt gärna med och hjälp andra. 

Butik – Webbutik

Nytt är även vår webshop som kan nås via menyn eller artikel-länkar in till specifika produkter. Där är det enkelt att i lugn och ro bilda sig en uppfattning om avfuktare, luftrenare och diverse andra saker i sortimentet. Givetvis går det också bra att ringa eller maila in beställning. Vill du besöka oss på plats i Ljungby måste samtal om det göras i god tid innan så att vi inte är uppbokade på installationsuppdrag eller liknande, samt för att se till att det du är intresserad av hämtas till vårt kontor. 

Jerker Andersson
Jerker Andersson

CEO - FoU - LFS - Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB. Tvåbarnspappa vars hjärta slår extra starkt för att få hjälpa andra samt för barn och ungdom. Har erfarenhet av fukt och mögel i hus sedan barnsben och började forska inom området inomhusklimat 1991.

Gilla & Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Nya Sidor

Styrning avfuktare Acetec EvoDry 6P 12H 12P 18H 18P 24H 24P

Informationen här gäller avfuktarna Acetec EvoDry 12, 18 och 24 H samt P modeller. Se aggregaten längst ned på sidan här och klicka vidare för mer detaljerad information. Ställ gärna frågor i kommentarsfältet.  Grundfunktionen för

Produktexempel

Nyheter & Blogg

Luftrenare mot Coronavirus på sjukhus i Kina
Luftrenare AirSteril används mot Coronavirus i Kina

Vi har tidigare berättat om flera fördelar rörande tekniken med UVC-ljus och fotokatalys i luftrenare AirSteril. Ett stort antal luftburna och ytbundna föroreningar kan effektivt neutraliseras och reduceras. Bakterier, virus, mögel, lukt och en mängd