Sockerintag när mögel som orsakar cancer

0
(0)

Cancerforskningen gör framsteg. Sammanlagda resultat från nobelpristagaren 2008 Harald zur Hausen och den svenske läkaren Erik Eneby m.fl. visar entydigt på att ett högt intag av socker ger näring åt mögel i kroppen. Möglets hälsoeffekter orsakar i sin tur cancer. Dessutom agerar också mjölkprodukter som näring åt mögelsvamp i tarmsystemet.

Vi har inte funnit klar information om det mögel som inandas kan orsaka cancer genom denna invärtes process med socker. Däremot står det utom allt rimligt tvivel att det inandade möglet också är mycket skadligt totalt sett genom sitt mögelgift, sina sporer, alkoholer m.fl. metaboliter. Samtidigt kan yttre exponering av mögel skapa påväxt i hudens vävnader, vilket i sin tur kan näras av en “söt” värdkropp och mögelinfektionen kan i värsta fall spridas till inre organ och slå ut dessa. Klargjort i forskning är att mögel behöver socker för att kunna växa i kroppen.

Då kostvanorna ändras till ett lägre intag av socker samt mjölkprodukter reduceras de livsbetingelser som krävs för att möglet ska kunna fortsätta sin livscykel. Möglet och cancercellerna dör eller hämmas enligt den här aktuella forskningen när det för dem positivt drivande näringsintaget förändras. Detta i samverkande med olika lämpliga svamp- och infektionshämmande mediciner samt alternativa kurer kan vara en partiell lösning på de eskalerande fallen av cancer.

Mer forskning återstår att göra. Vid mögelangrepp i hus vet vi att när man avfuktar så stannar mögelangreppet upp men dör inte ut. Mögel har nämligen en väl utvecklad förmåga att lägga sig i träda och invänta förnyade positiva tillväxtvillkor. Den fråga vi nu ställer oss är om mögelangrepp i kroppen kan fungera på liknande sätt, lägga sig i träda när näringsintaget inte tillåter tillväxt och sedan blomma upp igen vid ändrade förhållanden. Är det så måste man finna ett sätt att i kombination med ändrat näringsintag slå ut möglet en gång för alla, utan att slå ut kroppens immunförsvar och andra viktiga funktioner samtidigt.

Möjligen kan cancer utvecklas genom de cytokiner som mögel triggar igång.

Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB
Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Synd att sidan inte var användbar för dig

Låt oss förbättra denna sida

Berätta för oss vad vi kan förbättra

Lämna en kommentar

Dela vårt innehåll

Nedsatt pris på 18w-ozonfri lampa till Luftrenare

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Spara energi och hälsa med avfuktning.

0 (0)   Spara energi och hälsa med avfuktning, sänk inte temperaturen utan avfuktning. Rekordhöga energipriser gör att uppvärmning av hus och andra byggnader blir väldigt kostsamt. Europas beroende av rysk energi har lett till

Öppettider under semester

0 (0)   Vi kommer att stänga några tjänster under semestern 2022, vi har följande öppettider. Stängt v.28 – v.31 Butiken på hemsidan är öppen för beställningar Telefonsupporten har stängt. Vid behov kan du ringa

Installation avfuktare i krypgrund eller vind

0 (0) Vårt signum är att löpa linan ut tillsammans med kunden Installation avfuktare Vi uför installation av kvalitativa avfuktare producerade i Sverige av märket Acetec och Corroventa. Avfuktare som är anpassade för kallare utrymmen

Produktexempel

Avfuktare

Acetec EvoDry 18P sorptionsavfuktare

Svensktillverkad    Acetec tillverkar avfuktare för t.ex. krypgrund och vind

 

Acetec EvoDry 18P är avfuktaren med många möjligheter och finesser. Bland annat styrs och kontrolleras avfuktningen via EDC-01 system. Det innebär att en panel kopplas via sladd till avfuktaren. Användaren kan från annat rum se till att allt fungerar efter önskemål och som det sig bör.

För att klara svenskt klimat och de krav som ställs vid avfuktning i krypgrund, källare, vind, lager med flera liknande applikationer, fungerar EvoDry 18P via sorptionsavfuktning. Sådan teknik skiljer sig markant från kondensavfuktare, vilka kräver varmare luft för att kunna fungera tillfredsställande. Samtidigt är 18P brandsäkrare då den är byggd med ett plåthölje som också är korrosionsavvisande.

Filter till avfuktare

Läs mer »

Avfuktare EvoDry 60 Pro från Acetec

Svensktillverkad

Med EvoDry 60 Pro presenterar Acetec sorptionsavfuktare för riktigt effektiv fuktkontroll i större utrymmen. Avfuktaren är en av de mer välproducerade vi sett. Förutom hög avfuktningskapacitet är ljudnivån förhållandevis låg. Användarvänligheten är beaktad och väl utformad.

Den via hygrostat styrda sorptionstekniken medger fuktkontroll i temperaturområdet -20 till + 40 grader. Sladdansluten övervaknings- och styrpanel medföljer.

Läs mer »
Acetec modularsladd 15m

Acetec Modularsladd 15m

0 (0) Acetec Modularsladd 15m Modularsladd/Kommunikationskabel 15 meter. Passar alla våra avfuktare och ventilationsaggregat med modularkontakt OBS! Modularsladden har RJ-9 kontakter och kabeln är korsad

Läs mer »

Inlägg