Sök

Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund

5
(1)

Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund

Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att hantera luktproblem i krypgrunden finns det flera åtgärder att överväga, eftersom lukt ofta sprids från grunden till bostaden. Vanliga källor till lukt i krypgrunden inkluderar träskyddsbehandlat virke och jordbakterier. Som första åtgärd rekommenderar vi installation av en sorptionsavfuktare och en undertrycksfläkt i krypgrunden.

Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund

Komplettera med en luftrenare, Airsteril AS-430, för att ytterligare minska risken för luktproblem sprids till i bostadens inomhus miljö.

Optimal användning av Luftrenaren Airsteril AS-430 med avfuktare och undertrycksfläkt

För att uppnå bästa effekt bör en ozonlampa användas i luftrenaren Airsteril för att neutralisera lukt. Den optimala placeringen av Airsteril AS-430 med en ozonlampa på 140 mg/h är bakom krypgrundsavfuktaren. Enheten suger in ozon genom gaveln där filtret finns, och genom torrluftslangarna som är placerade i krypgrunden sprids ozonet effektivt i utrymmet. Bilden högst upp på sidan visar hur Airsteril AS-430 placeras för optimal användning tillsammans med sorptionsavfuktare och undertrycksfläkt.

AirSteril Ozonaggregat för mögel- och luktsanering

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 5 / 5. Antal röstande 1

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktexempel

Fuktmätare TFA med kula för oförstörande mätning

TFA Oförstörande Fuktmätare innebär att håltagning inte behövs i ytmaterial för att bilda sig övergripande uppfattning om fuktvärdet i underliggande byggnadsmaterial. Fuktmätaren avkänner på djup om max 40mm. Exempel på mätområden är i badrum, våtrum, båtar (böldpest), innerväggar och golv.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen