Search

Fotokatalytiska Luftrenare – Airsteril: Effektiv och Hållbar Luftreningsteknik

5
(1)

Fotokatalytiska Luftrenare – Effektiv och Hållbar Luftrening med Airsteril

Fotokatalytiska Luftrenare

Introduktion:

Våra fotokatalytiska luftrenare från Airsteril erbjuder avancerad och innovativ luftreningsteknik som skapar en bättre inomhusmiljö. Genom att kombinera fotokatalytisk oxidation och ultraviolett ljus elimineras effektivt luftburna föroreningar, bakterier, virus och dålig lukt. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med Airsterils luftrenare och hur de kan förbättra luftkvaliteten i ditt hem eller arbetsplats.

Fotokatalytisk Oxidation för Effektiv Luftrening:

Airsterils luftrenare använder sig av fotokatalytisk oxidation (PCO) för att effektivt eliminera luftföroreningar. Genom denna avancerade process omvandlas föroreningar till harmlösa ämnen genom reaktioner som utlöses av UV-ljus och en fotokatalytisk reaktant. Resultatet är en renare och hälsosammare luftmiljö där föroreningar och dålig lukt avlägsnas effektivt.

fotokatalytiska luftrenare

Fördelar med Airsterils Luftrenare:

  • Effektiv Eliminering av Föroreningar: Airsterils fotokatalytiska luftrenare tar bort en bred skala av luftburna föroreningar, inklusive VOC (flyktiga organiska föreningar), bakterier, virus, mögel och dålig lukt. Detta bidrar till att skapa en hälsosam och fräsch inomhusmiljö.
  • Kontinuerlig Luftrening: Våra luftrenare arbetar kontinuerligt för att säkerställa en hög luftkvalitet. Genom att använda fotokatalytisk oxidation neutraliseras föroreningar och luften renas ständigt.
  • Hållbar Lösning: Airsterils luftrenare är en miljövänlig lösning för luftrening. Den fotokatalytiska processen är kemikaliefri och minskar behovet av traditionella luftfräschare eller kemiska rengöringsmedel.
  • Anpassade Lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda luftreningslösningar som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om det gäller bostäder, kontorsmiljöer, sjukhus eller restauranger, kan vi erbjuda en effektiv lösning för att förbättra luftkvaliteten.
  • Enkel Installation och Underhåll: Airsterils luftrenare

Referenser Fotokatalys

Effekten av titanoxidens egenskaper, fotokatalytisk oxidation av inomhusluftföroreningar.

 

 

 

 

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 5 / 5. Antal röstande 1

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktexempel

Luftrenare AirSteril AS-430 med fotokatalys
Luftrenare AirSteril AS-430 med UVC och fotokatalys

Här finner du AirSteril Luftrenare med fotokatalys

Fotokatalytisk Luftrenare AirSteril AS-430. Kan fås med eller utan ozonavgivning. Val av lampa styr detta. Enheten levereras med valfri lampa och extra kan köpas till för anpassning utefter olika utrymmen och behov.

Passar utmärkt som luftdesinfektionsanordning i ett miljörum eller soprum.

Läs mer »
Sorptionsavfuktare Acerec Evodry RCF 12 G1
Acetec EvoDry RCF 12 G1 sorptionsavfuktare

Avfuktaren EvoDry RCF 12 G1

Acetec RCF 12 G1, är en effektiv sorptionsavfuktare som passar bra till avfuktning i krypgrund, kallvind, källare, garage, och förråd. Den är precisionsskapad för att avfukta optimalt i  utmanande förhållanden och bibehålla ett bra fuktklimat i olika utrymmen.

t-koppling-avfuktare
Förgrening till avfuktare

OBS! Avfuktarens utblås är 125mm, lägg till förgrening till avfuktare Artnr. 900044 här så du kan koppla på 2st 100mm slangar.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen