Kundreferenser gällande vattenrenare WaterSteril

0
(0)

Vi blir ofta tillfrågade om referenser kan ges gällande vår vattenrenare. Tidigare har kontaktuppgifter till vissa kunder funnits presenterade via hemsidan. Dessa uppgifter har vi dragit tillbaka då personerna ifråga blivit uppringda under sena kvällar och helger samt även blivit besökta utan förvarning. Här presenteras istället vad några av våra kunder sagt om vattenrenaren och effekten av vattenreningen.

“Vattnet satte tidigare tydliga brunaktiga spår i både handfat, toalett och vittvätt. Smaken av järn var framträdande och motbjudande. Installationen av Watersteril var enkel och gav faktiskt ett långt bättre resultat än vad jag väntat mig. Redan första dagen började järnet att oxidera. Det märktes på att vattnet fick en brunare färg. Först trodde jag att det hela inte skulle fungera men vid samtal med er fick jag reda på att det bara var att vänta några dagar till. Mycket riktigt var det så. Både uppkommen färg, smak och alla andra bekymmer försvann. Ville bara berätta att vi är helnöjda med vattenrenaren, vårt nya vatten och er service!”

“Våran borrade brunn som försörjer tre familjer med vatten levererade även radon närmare 3000 Bq. Efter att vi satt igång vattenrenaren försvann stora delar av radonhalten. Uppmätt resultat vid fullt vattenuttag visade att endast drygt 200 Bq finns kvar. Det känns betryggande med ett vatten som håller mycket lägre radonvärde än 1000 Bq som räknas som ett slags gränsvärde för hälsoeffekter. Vi upplever också att vattnet smakar bättre än innan, liksom friskare.”

Radon och vattenrenare.

“Vid efterforskning fann jag att ert system för vattenrening och radonavskiljning avsevärt låg under priset jämfört med andra likvärdiga s.k. ozon- vattenrenare. Först tvekade jag lite vid tanke på den lägre prislappen men bestämde mig att inhandla. Jag ångrar mig definitivt inte och rekommenderar watersteril primär till alla jag känner med egen brunn.”

“Det blir inte att köpa mer Ramlösa nu när vattnet blivit så fint. Frugan och jag hälsar och tackar! Vi återkommer när det gäller köp av avfuktare!”

Ozon som vattenrenare

“Vattenrenaren gör susen både i sommarstugans brunn och i barnens pool som annars brukar innehålla äckligt vatten fullt av alger. Brunnen har på sommaren inte vatten nog så att vi kan byta ut det i poolen tillräckligt ofta. Kemikalier vill vi inte använda med tanke på barnens väl. Därför är vattenrenaren perfekt.”

“Det verkar som allt fungerar som förväntat, jag uppfattar det som att vi nu har ett vatten som är riktigt bra. Jag tappade upp vatten från vår varmvattenberedare med det “gamla” vattnet innan vi fått fram det renade. man ser nu en verkligt stor skillnad på färg. nu kan jag inte se någon gulbrun ton i vattnet som i det “gamla” I det gamla ses också en hinna på ytan, tidigare märktes detta när vi diskade som en fet hinna på framförallt porslin med matt yta. Nu märks inget av denna hinna. Som du nog märker är jag väldigt nöjd vilket jag tror att övriga i föreningen också kommer att bli. För vara helt säkra kommer vi att göra ett nytt vattenprov för att få svart på vitt hur bra vattnet blivit. Jag har gett goda vitsord om Watersteril till rätt många vänner och bekanta som är väldigt intresserade.”

– Tekniken med Lysatron i Vattenrenare WaterSteril

“Ni utlovade att även rörsystem och hydrofor över tid skulle bli renare efter att ha haft WaterSteril installerad. Under en månads tid kunde det ibland komma som någon liten slemmig brunaktig klump precis när man öppnade kranen i köket. Det måste ha varit lossnade avlagringar som kom för rörmokaren som gjorde en omdragning av systemet nyligen sa att rören var ovanligt rena invändigt. Vattenrenaren har med andra ord gjort vad ni lovade.”

“Inte för att jag förstår hur det fungerar men mina bilar har inte längre kalkfläckar efter att de blivit tvättade. Vi har tidigare haft stora problem med hårt vatten och stora vitaktiga fläckar har uppkommit på bilarnas lack och fönster efter tvätt. Det var helt klart er vattenrenare som gjorde att kalken inte längre är ett bekymmer. Förutom det så berömmer min fru vattenreningen då det inte längre finns något besvärande järn i vattnet och för att hennes hår är lättare att tvätta och har blivit mjukare.”

Uppdaterad 2019-05-27

Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB
Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Lämna en kommentar

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Spara energi och hälsa med avfuktning.

0 (0)   Spara energi och hälsa med avfuktning, sänk inte temperaturen utan avfuktning. Rekordhöga energipriser gör att uppvärmning av hus och andra byggnader blir väldigt kostsamt. Europas beroende av rysk energi har lett till

Installation avfuktare i krypgrund eller vind

5 (1) Vårt signum är att löpa linan ut tillsammans med kunden Installation avfuktare Vi uför installation av kvalitativa avfuktare producerade i Sverige av märket Acetec och Corroventa. Avfuktare som är anpassade för kallare utrymmen

Produktexempel

Gasfilter A1

Gasfilter A1

Gasfilter SR 217 A1 passande Halvmask SR 900 Sundströms.

Gasfiltret kan kombineras med Partikelfilter P3. Då sätts gasfiltret innanför partikelfiltret.

Läs mer »
paket vattenrenare

Vattenrenare WaterSteril radonavskiljare

 

WaterSteril Vattenrenare och Radonavskiljare verkar direkt i brunnen eller vattenkällan genom luftning, UVC-ljus, fotokatalys, ozon, rent syre, hydroxylradikaler och negativa joner. De individuella renings- och avluftningseffekterna ger hög synergiverkan mot t.ex. järn, mangan, luktande svavelväte och radon.

– Ladda ned manual gällande WaterSteril Vattenrenare

– Ladda ned installationsanvisning för WaterSteril i borrad brunn

– Ladda ned information om WaterSteril i grävd brunn

Innan beställning bör ni ta kontakt med oss via email / mobil

tomas@ljungbyfuktkontroll.se / Tomas 070-763 01 12

Läs mer »

Inlägg