Kundreferenser gällande vattenrenare WaterSteril

1
(1)

Vi blir ofta tillfrågade om referenser kan ges gällande vår vattenrenare. Tidigare har kontaktuppgifter till vissa kunder funnits presenterade via hemsidan. Dessa uppgifter har vi dragit tillbaka då personerna ifråga blivit uppringda under sena kvällar och helger samt även blivit besökta utan förvarning. Här presenteras istället vad några av våra kunder sagt om vattenrenaren och effekten av vattenreningen.

“Vattnet satte tidigare tydliga brunaktiga spår i både handfat, toalett och vittvätt. Smaken av järn var framträdande och motbjudande. Installationen av Watersteril var enkel och gav faktiskt ett långt bättre resultat än vad jag väntat mig. Redan första dagen började järnet att oxidera. Det märktes på att vattnet fick en brunare färg. Först trodde jag att det hela inte skulle fungera men vid samtal med er fick jag reda på att det bara var att vänta några dagar till. Mycket riktigt var det så. Både uppkommen färg, smak och alla andra bekymmer försvann. Ville bara berätta att vi är helnöjda med vattenrenaren, vårt nya vatten och er service!”

“Våran borrade brunn som försörjer tre familjer med vatten levererade även radon närmare 3000 Bq. Efter att vi satt igång vattenrenaren försvann stora delar av radonhalten. Uppmätt resultat vid fullt vattenuttag visade att endast drygt 200 Bq finns kvar. Det känns betryggande med ett vatten som håller mycket lägre radonvärde än 1000 Bq som räknas som ett slags gränsvärde för hälsoeffekter. Vi upplever också att vattnet smakar bättre än innan, liksom friskare.”

Radon och vattenrenare.

“Vid efterforskning fann jag att ert system för vattenrening och radonavskiljning avsevärt låg under priset jämfört med andra likvärdiga s.k. ozon- vattenrenare. Först tvekade jag lite vid tanke på den lägre prislappen men bestämde mig att inhandla. Jag ångrar mig definitivt inte och rekommenderar watersteril primär till alla jag känner med egen brunn.”

“Det blir inte att köpa mer Ramlösa nu när vattnet blivit så fint. Frugan och jag hälsar och tackar! Vi återkommer när det gäller köp av avfuktare!”

Ozon som vattenrenare

“Vattenrenaren gör susen både i sommarstugans brunn och i barnens pool som annars brukar innehålla äckligt vatten fullt av alger. Brunnen har på sommaren inte vatten nog så att vi kan byta ut det i poolen tillräckligt ofta. Kemikalier vill vi inte använda med tanke på barnens väl. Därför är vattenrenaren perfekt.”

“Det verkar som allt fungerar som förväntat, jag uppfattar det som att vi nu har ett vatten som är riktigt bra. Jag tappade upp vatten från vår varmvattenberedare med det “gamla” vattnet innan vi fått fram det renade. man ser nu en verkligt stor skillnad på färg. nu kan jag inte se någon gulbrun ton i vattnet som i det “gamla” I det gamla ses också en hinna på ytan, tidigare märktes detta när vi diskade som en fet hinna på framförallt porslin med matt yta. Nu märks inget av denna hinna. Som du nog märker är jag väldigt nöjd vilket jag tror att övriga i föreningen också kommer att bli. För vara helt säkra kommer vi att göra ett nytt vattenprov för att få svart på vitt hur bra vattnet blivit. Jag har gett goda vitsord om Watersteril till rätt många vänner och bekanta som är väldigt intresserade.”

– Tekniken med Lysatron i Vattenrenare WaterSteril

“Ni utlovade att även rörsystem och hydrofor över tid skulle bli renare efter att ha haft WaterSteril installerad. Under en månads tid kunde det ibland komma som någon liten slemmig brunaktig klump precis när man öppnade kranen i köket. Det måste ha varit lossnade avlagringar som kom för rörmokaren som gjorde en omdragning av systemet nyligen sa att rören var ovanligt rena invändigt. Vattenrenaren har med andra ord gjort vad ni lovade.”

“Inte för att jag förstår hur det fungerar men mina bilar har inte längre kalkfläckar efter att de blivit tvättade. Vi har tidigare haft stora problem med hårt vatten och stora vitaktiga fläckar har uppkommit på bilarnas lack och fönster efter tvätt. Det var helt klart er vattenrenare som gjorde att kalken inte längre är ett bekymmer. Förutom det så berömmer min fru vattenreningen då det inte längre finns något besvärande järn i vattnet och för att hennes hår är lättare att tvätta och har blivit mjukare.”

Uppdaterad 2019-05-27

Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB
Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 1 / 5. Antal röstande 1

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare

5 (2) Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare för att förhindra fuktproblem Har du problem med hög luftfuktighet, kondens, skadedjur, mögel och andra fuktrelaterade problem i din krypgrund? Då kan det vara dags att byta

Produktregister

0 (0)                 A. Acetec Sorptionsavfuktare   Acetec Evodry PD Acetec Evodry PD+ Acetec Evodry 6H Acetec Evodry 6P Acetec Evodry 12H Acetec Evodry 12P Acetec Evodry 18H

Produktexempel

Corroventa CTR LKV 1000XT avfuktare

CTR LKV 1000XT Corroventa avfuktare sorptionsavfuktare

Svensktillverkad

Corroventa CTR LKV 1000XT är en avfuktare av modell sorptionsavfuktare med integrerad kondensor, vattenpump och dräneringsslang.

Modellen lämpar sig mycket väl för avfuktning av lager, större lokaler som t.ex. kyrkor, samlingslokaler, källare samt till byggavfuktare och akutsanering.

Eftersom all fukt som via de kombinerade avfuktningsprocesserna avlägsnas och dräneras ut via slang slipper man i många fall dragning av rör och håltagning i väggar. Aggregatet är dessutom försett med handtag och hjul. Flexibiliteten för anpassad användning är hög, CTR LKV 1000XT ställs lätt undan då den inte ska vara i drift.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen