Öppettider vardagar 8-16 Vardagar 8-16  Telefon växel 0372-10010 Telefon 0372-10010

Celsicom grundset - mätset för nätverk och mobilt bredband

Celsicom kan om man önskar skräddarsy ett paket plockas samman utefter applikationskraven. Överst presenterar vi här sex olika grundset och mätset för inkoppling till nätverk och mobilt bredband.

Viktigt vid valet av sensorer för mätning av fukt och temperatur är precision i de olika givarna. Sensorerna med åtta kanaler är utmärkta att ha i inomhusmiljö där det är uppvärmt till minst +15 grader. Sensorerna med 16 kanaler har en högprecisionsgivare från Sensirion, vilken både Celsicom och vi testat ordentligt i tuffare miljöer likt krypgrund, vind, källare och förvaringsrum för livsmedel likt kylrum samt frysrum. Då temperaturen faller ned under +15 grader krävs bättre precision i systemet för att undvika accelererande feldrift och uteblivande av larm eller larm även om de verkliga förhållandena inte medger att larmet via nätverk eller mobilt bredband ska aktiveras.

Vid köp från oss ingår kostnadsfri support via telefon eller mail t.ex. angående placering av sensorerna och hur man ska tolka de uppmätta värdena etc. Celsicom håller support på själva systemet och abonnemangsfrågor.

Celsicom Grundset för nätverk

Celsicom Grundset för nätverk

Ingående i grundset är basstation, vägghållare, USB-adapter med 1,8m sladd och skärmad nätverkskabel.
Inkl. moms och frakt
9.368:-

Celsicom Grundset för nätverk och mobilt bredband

Celsicom Grundset för nätverk och mobilt bredband

I detta paket finns tillägg av Tele2 mobilt bredband. Här ges mycket goda möjligheter för fjärravläsning och övervakning.Inkl. moms och frakt
9.993:-

Celsicom Mätset 1 för nätverk

Celsicom Mätset 1 för nätverk
Komplett mätset för inkoppling till nätverk inkluderande tre trådlösa sensorer med display och åtta kanaler. Sensorerna håller noggrannhet om +-5% och rekommenderas till varma utrymmen.

Inkl. moms och frakt
10.618:-

Celsicom Mätset 1 Mobil för nätverk och mobilt bredband

Celsicom Mätset 1 Mobil för nätverk och mobilt bredband

Mätset som ovan med tillägg av Tele2 mobilt bredband. Sensorerna rekommenderas till uppvärmd miljö.Inkl moms och frakt
11.243:-

Celsicom Mätset Precision för nätverk

Celsicom Mätset Precision för nätverkMätsetet för precision rekommenderar vi till kallare rum likt kylrum, krypgrund, källare och vind etc. Sensorerna är högkvalitativa och avsevärt noggrannare i ett bredare spann och har 16 kanaler.

Inkl. moms och frakt
12.836:-

Celsicom Mätset Precision för nätverk och mobilt bredband

Celsicom Mätset Precision för nätverk och mobilt bredband
Som ovan mätset precision med tillägg av mobilt bredband från Tele2, som auktoriserats av Celsicom.Inkl moms och frakt
13.461:-

Fler beställningsbara separata delar kommer att läggas till denna sidan, såsom enstaka sensorer, sladdar m.m. Ovan Grundset och Mätset är enbart i förväg förslagsvis sammansatta paket.

2014-04-09
Uppdaterad 2018-09-27
Av Jerker Andersson
FoU - LFS - Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB