Sök

Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare

5
(2)

Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare för att förhindra fuktproblem

Har du problem med hög luftfuktighet, kondens, skadedjur, mögel och andra fuktrelaterade problem i din krypgrund? Då kan det vara dags att byta ut din äldre eller trasiga krypgrundsavfuktare. Hos oss hittar du högkvalitativa krypgrundsavfuktare som kan hjälpa till att förebygga fuktproblem och spara energi.

Byt ut din gamla eller trasiga krypgrundsavfuktare

Sorptionsavfuktare evodry för krypgrund och vind.

Förebyggande åtgärd med en avfuktare för krypgrund

En avfuktare för krypgrund är ett viktigt verktyg för att förhindra fuktproblem i ditt hus. Genom att reglera luftfuktigheten i krypgrunden med en avfuktare minska risken för mögel, kondens, skadedjur och andra fuktrelaterade problem

Ersätt din trasiga krypgrundsavfuktare för att återställa optimal avfuktning

Om din befintliga krypgrundsavfuktare är trasig eller inte längre fungerar optimalt kan det orsaka fuktproblem och högre energikostnader. Genom att byta ut den med en ny krypgrundsavfuktare kan du återställa optimal avfuktning i din krypgrund och minska risken för fuktrelaterade problem. Vi kan hjälpa dig med installationen av din nya krypgrundsavfuktare och se till att den fungerar som den ska.

Undertryckfläkt LFS för att minimera lukt i huset

Om du upplever luktproblem i krypgrunden kan det vara nödvändigt att komplettera sorptionsavfuktaren med en undertryckfläkt LFS.  Undertryckfläkt LFS fungerar genom att skapa ett undertryck i krypgrunden, vilket minskar risken för luktproblem genom att förhindra att lukt sprider sig till resten av huset.

Krypgrundsavfuktare köp och installation

Ljungby fuktkontroll erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa krypgrundsavfuktare för att passa dina behov och budget. Vi kan dessutom hjälpa dig med installationen av din nya krypgrundsavfuktare för att säkerställa att den fungerar optimalt. Vid installation av avfuktare kan ROT-avdrag utnyttjas om du som kund är berättigad till det. Vi är experter på krypgrundsavfuktning och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert på en ny krypgrundsavfuktare och installation. Vi kan hjälpa dig att lösa dina fuktproblem och få en mer hälsosam och bekväm inomhusmiljö.

Acetec Evodry PD för krypgrund och vind

Sorptionsavfuktare

Filter Acetec Evodry

Svenska kyrkor

 

Spara energi och hälsa med avfuktning.

Sorptionsavfuktare Krypgrundsavfuktare Vindsavfuktare

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 5 / 5. Antal röstande 2

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktexempel

Filter Corroventa

 

Passar följande avfuktare:

  • CTR 300TT
  • CTR 300TT2
  • CTR 150XT
  • CTR 300XT
  • CTR K100XT
  • CTR LKV1000XT
  • CTR K150XT

Vi köp av avfuktare och 20 st filter i samma beställning ges rabatt om 205kr. Rabatten visas i varukorgen.

Läs mer »
Nisolex Krypgrundsisolering
Nisolex Krypgrundsisolering – Isolering för krypgrund

Krypgrundsisolering för läggning utan byggplast alternativt ovanpå byggplast i krypgrund. Nisolex Krypgrundsisolering används som passiv avfuktare och även för att utestänga radon.

Frakt beräknas utifrån t.ex. Eniro vägbeskrivning. Fraktkostnad räknas upp till 50 eller upp till 100 mil från Halmstad. Vi kontrollerar din beställning och korrigerar om fel val gällande fraktsträcka gjorts. Kontakt tas innan ev. korrigering. Normal leveranstid 1-9 vardagar.

Vid ångrat köp av produkten betalar kunden returen, retur kostnaden är individuell och baseras på hur lång retur sträckan är. Isoleringen returneras som styckegods som inte är staplingsbart vilket gör att kostnaden blir hög, ca pris exempel på retur per isoleringsrulle 1800kr till 5000kr beroende på hur lång sträcka isoleringen ska returneras.

Läs mer »
Reservmembran till Luftpump

Har luftpumpen slutat ge luft ordentligt, då behöver du byta membranen, membranen slits ut med tiden.

Reservmembran som passar till AIRSUPRA eller BLOWTAC  luftpumpar.

Finns för storlekarna HK-25L, HK-60L, HK-100L. Välj alternativ.

1st sats innehåller 2st membran.

Läs mer »
TFA Fuktkvotsmätare
TFA Fuktkvotsmätare

TFA Fuktmätningsinstrument för fuktmätning av trä och byggmaterial, t.ex. för enkel kontroll av syll eller råspont, med LED trafikljusdisplay, temperaturindikering, automatisk avstängning, bakgrundsbelysning, skyddskåpa ingår.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen