Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare

5
(1)

Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare för att förhindra fuktproblem

Har du problem med hög luftfuktighet, kondens, skadedjur, mögel och andra fuktrelaterade problem i din krypgrund? Då kan det vara dags att byta ut din äldre eller trasiga krypgrundsavfuktare. Hos oss hittar du högkvalitativa krypgrundsavfuktare som kan hjälpa till att förebygga fuktproblem och spara energi.

Byt ut din gamla eller trasiga krypgrundsavfuktare

Sorptionsavfuktare evodry för krypgrund och vind.

Förebyggande åtgärd med en avfuktare för krypgrund

En avfuktare för krypgrund är ett viktigt verktyg för att förhindra fuktproblem i ditt hus. Genom att reglera luftfuktigheten i krypgrunden med en avfuktare minska risken för mögel, kondens, skadedjur och andra fuktrelaterade problem

Ersätt din trasiga krypgrundsavfuktare för att återställa optimal avfuktning

Om din befintliga krypgrundsavfuktare är trasig eller inte längre fungerar optimalt kan det orsaka fuktproblem och högre energikostnader. Genom att byta ut den med en ny krypgrundsavfuktare kan du återställa optimal avfuktning i din krypgrund och minska risken för fuktrelaterade problem. Vi kan hjälpa dig med installationen av din nya krypgrundsavfuktare och se till att den fungerar som den ska.

Undertryckfläkt LFS för att minimera lukt i huset

Om du upplever luktproblem i krypgrunden kan det vara nödvändigt att komplettera sorptionsavfuktaren med en undertryckfläkt LFS.  Undertryckfläkt LFS fungerar genom att skapa ett undertryck i krypgrunden, vilket minskar risken för luktproblem genom att förhindra att lukt sprider sig till resten av huset.

Krypgrundsavfuktare köp och installation

Ljungby fuktkontroll erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa krypgrundsavfuktare för att passa dina behov och budget. Vi kan dessutom hjälpa dig med installationen av din nya krypgrundsavfuktare för att säkerställa att den fungerar optimalt. Vid installation av avfuktare kan ROT-avdrag utnyttjas om du som kund är berättigad till det. Vi är experter på krypgrundsavfuktning och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert på en ny krypgrundsavfuktare och installation. Vi kan hjälpa dig att lösa dina fuktproblem och få en mer hälsosam och bekväm inomhusmiljö.

Acetec Evodry PD för krypgrund och vind

Sorptionsavfuktare

Filter Acetec Evodry

Svenska kyrkor

 

Spara energi och hälsa med avfuktning.

Sorptionsavfuktare Krypgrundsavfuktare Vindsavfuktare

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 5 / 5. Antal röstande 1

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktregister

0 (0)                 A. Acetec Sorptionsavfuktare   Acetec Evodry PD Acetec Evodry PD+ Acetec Evodry 6H Acetec Evodry 6P Acetec Evodry 12H Acetec Evodry 12P Acetec Evodry 18H

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

0 (0)   Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor modell P är den mer avancerade varianten som levereras med en panel. Panelen möjliggör övervakning av klimatet i utrymmet som avfuktas och ger dig möjlighet att justera

Produktexempel

Radonsug RS 100

Radonsug Corroventa RS 100

RS 100 är utvecklad för radonsanering av hus med platta på mark eller källare/suterräng som ligger på mark där det är svårt att få luft genom materialet. Eftersom RS 100 är så kraftfull, kan den kopplas samman med långa rör och är därför mycket lättplacerad. Radonsug Rs 100 anslutas med upp till 12 sugpunkter och kopplas samman med 50 m rör på trycksidan och 200 m rör på sug sidan.

Radon sägs orsaka omkring 500 fall av lungcancer varje år i Sverige. De senaste åren har kunskapen om radonets faror blivit alltmer känt runtom i världen och 1 juni i år trädde den nya strålskyddslagen i kraft i Sverige där det nya referensvärdet för radon i bostäder, allmänna lokaler och arbetsplatser är 200 Bq/m3.

 

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen