Sök

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

0
(0)

 

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Acetec EvoDry  18P för krypgrund och vind

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor modell P är den mer avancerade varianten som levereras med en panel. Panelen möjliggör övervakning av klimatet i utrymmet som avfuktas och ger dig möjlighet att justera inställningarna. Dessutom har avfuktarens panel en diod som indikerar om det är dags för service eller om det uppstår fel, genom att lysa i olika färger. Acetec EvoDry P modeller 6P, 12P, 18P, 24P .

Panel
Manöverpanel EDC-01
Avfuktare sorptionsavfuktare Acetec EvoDry 24H
Sorptionsavfuktare evodry 24H för krypgrund och vind

Den enklare modellen, H, saknar övervakning och manöverpanel. Du gör önskade inställningar på avfuktarens styrkort som är monterat i avfuktaren bakom filtret.

 EvoDry H modellen lämpar sig i utrymmen där man anser att kontinuerlig övervakning av klimatet inte är nödvändig. Acetec Evodry H modeller 6H, 12H, 18H, 24H .

På modellerna 12H/P, 18H/p, 24H/P kan avfuktarens fläkt köras i två kapacitetslägen. Detta styrs via en omkopplare som sitter monterad på avfuktaren.

 

Effektiv avfuktare

Letar du efter en effektiv avfuktare som kan hantera fuktiga miljöer med hög kapacitet? EvoDry P  är en svensktillverkad sorptionsavfuktare som är utvecklad med energieffektivitet i åtanke. Med en bra kapacitet och avancerad styrning är detta en av marknadens mest energieffektiva avfuktare.

EvoDry P/H är perfekt för användning i miljöer som förråd, lager, källare och fritidshus. Med sin höga kapacitet och effektivitet kan den hantera fuktproblemen på ett snabbt och enkelt sätt.

En av de mest imponerande egenskaperna hos EvoDry P är dess avancerade styrning, som ger ökad säkerhet och full kontroll över klimatet. Alla inställningar sker enkelt via manöverpanelen, vilket gör att du kan övervaka fukthalt och temperatur på ett effektivt sätt. Om klimatet blir ogynnsamt, larmar panelen så att du omedelbart kan vidta åtgärder.

EvoDry P erbjuder flera inställningsmöjligheter, inklusive ett energisparläge som hjälper dig att minska energiförbrukningen när avfuktaren inte används fullt ut. Dessutom finns det en påminnelsefunktion för service, så att du inte behöver oroa dig för när det är dags att byta filter.

Fördelar

Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller slang, utan fukten försvinner i en luftström. EvoDry 18P/H är utrustad med en våtgasslang som leder bort fukten och ger en effektiv avfuktning utan onödig hantering av vatten.

Med sin höga kapacitet och avancerade styrning är EvoDry P den perfekta avfuktaren för miljöer som behöver en effektiv och energieffektiv lösning för att hantera fuktproblemen.

Handlar det om förråd, källare, garage, krypgrund, kallvind, sanering eller fritidshus kan du lita på att EvoDry 18P/H ger dig en pålitlig och effektiv avfuktning. Välj EvoDry 18P för att få en avfuktare som ger dig full kontroll över ditt klimat samtidigt som den är energieffektiv och pålitlig. Dessutom är den enkel att använda och har en avancerad styrning för att säkerställa att ditt klimat alltid är optimalt.

Installation av Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

Acetec rotoravfuktare installations förslag med två slangar eller rör
Installations förslag Acetec EvoDry sorptionsavfuktare  med rotor på vind, hur slangar eller rör kan dras för att fördela torrluft ifrån avfuktaren till vindens olika delar. Slangarna grenas med t-kopplingar om det finns behov av ytterligare fördelning av torrluft i utrymmet.

 

Placering och evakuering av våtluft avfuktare Acetec, Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Det är viktigt att slangen som evakuerar den fuktiga luften monteras så att möjlig kondens kan rinna ut ifrån vinden och inte tillbaks in i avfuktaren.

Broschyrer

Avfuktare Evodry 6
– Avfuktare Evodry 12
Avfuktare Evodry 18
Avfuktare Evodry 24

 

Styrning avfuktare Acetec EvoDry 6P 12H 12P 18H 18P 24H 24P

Installation av Acetec avfuktare på vind

Acetec EvoDry PD avfuktare för krypgrund och vind

Avfuktare Sorptionsavfuktare Acetec i krypgrund

 

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktexempel

Uthyrning av professionell avfuktare
Uthyrning av avfuktare

Kontakta oss för prisuppgift 

 

Rätt avfuktare för byggnaden efter översvämning

Vid översvämningar eller betydande vattenläckor kan en avfuktare för bostadshus vanligtvis inte klara av den mängd fukt som uppstått. Dessutom har de flesta avfuktare för hushållsbruk en ganska liten behållare. Dessa skulle behöva tömmas många gånger för konsekvent torkning, vilket är både tidskrävande och opraktiskt.
Det är därför viktigt att använda en kommersiell eller professionell avfuktare vid vattenskador, t.ex. de som finns i vårt uthyrnings sortiment av portabla avfuktare. Med större kapacitet för kontinuerlig torkning, hög prestanda för maximal effektivitet och justerbar inställning av relativ luftfuktighet kan dessa upprätthålla optimala avfuktningsförhållanden. En kondensavfuktare, även kallad kylavfuktare, är det mest energieffektiva sättet att behandla överskottsfukt i en bostad .
När den relativa luftfuktigheten reduceras av torken omvandlas energin som finns i luftens vattenånga till kännbar värme vid fasväxlingen – denna värme bidrar kontinuerligt till torkningsprocessen.
Läs mer »
Undertrycksfläkt LFS 100 EC
Undertrycksfläkt / Radonutsug LFS för ventilation av krypgrund

Sverige knapp Svensktillverkad  Undertrycksfläkt – Radonutsug

Med undertrycksfläkt LFS-100EC ser man till att minimera risken för att lukt, skadliga ämnen från t.ex. mögel eller träskyddskemikalier transporteras från krypgrund upp i bostaden. Undertrycksfläkten kompletterar avfuktare likt de i Acetec sortiment.

Ingående produkter i fläktpaketet.

  • Fläkt
  • Sladd /stickkontakt
  • Montagekonsoler
  • Inbyggd hastighetsreglering
  • 2st ljuddämpare
  • 1st muff 100mm
  • Genomföringsrör 100mm
  • Väggfäste utloppsrör
  • Självborrande plåtskruvar
  • Serieinkopplingsstos 100x80x100mm (Kan anpassas efter behov)
Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen