Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

0
(0)

 

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Acetec EvoDry  18P för krypgrund och vind

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor modell P är den mer avancerade varianten som levereras med en panel. Panelen möjliggör övervakning av klimatet i utrymmet som avfuktas och ger dig möjlighet att justera inställningarna. Dessutom har avfuktarens panel en diod som indikerar om det är dags för service eller om det uppstår fel, genom att lysa i olika färger. Acetec EvoDry P modeller 6P, 12P, 18P, 24P .

Panel
Manöverpanel EDC-01
Avfuktare sorptionsavfuktare Acetec EvoDry 24H
Sorptionsavfuktare evodry 24H för krypgrund och vind

Den enklare modellen, H, saknar övervakning och manöverpanel. Du gör önskade inställningar på avfuktarens styrkort som är monterat i avfuktaren bakom filtret.

 EvoDry H modellen lämpar sig i utrymmen där man anser att kontinuerlig övervakning av klimatet inte är nödvändig. Acetec Evodry H modeller 6H, 12H, 18H, 24H .

På modellerna 12H/P, 18H/p, 24H/P kan avfuktarens fläkt köras i två kapacitetslägen. Detta styrs via en omkopplare som sitter monterad på avfuktaren.

 

Effektiv avfuktare

Letar du efter en effektiv avfuktare som kan hantera fuktiga miljöer med hög kapacitet? EvoDry P  är en svensktillverkad sorptionsavfuktare som är utvecklad med energieffektivitet i åtanke. Med en bra kapacitet och avancerad styrning är detta en av marknadens mest energieffektiva avfuktare.

EvoDry P/H är perfekt för användning i miljöer som förråd, lager, källare och fritidshus. Med sin höga kapacitet och effektivitet kan den hantera fuktproblemen på ett snabbt och enkelt sätt.

En av de mest imponerande egenskaperna hos EvoDry P är dess avancerade styrning, som ger ökad säkerhet och full kontroll över klimatet. Alla inställningar sker enkelt via manöverpanelen, vilket gör att du kan övervaka fukthalt och temperatur på ett effektivt sätt. Om klimatet blir ogynnsamt, larmar panelen så att du omedelbart kan vidta åtgärder.

EvoDry P erbjuder flera inställningsmöjligheter, inklusive ett energisparläge som hjälper dig att minska energiförbrukningen när avfuktaren inte används fullt ut. Dessutom finns det en påminnelsefunktion för service, så att du inte behöver oroa dig för när det är dags att byta filter.

Fördelar

Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller slang, utan fukten försvinner i en luftström. EvoDry 18P/H är utrustad med en våtgasslang som leder bort fukten och ger en effektiv avfuktning utan onödig hantering av vatten.

Med sin höga kapacitet och avancerade styrning är EvoDry P den perfekta avfuktaren för miljöer som behöver en effektiv och energieffektiv lösning för att hantera fuktproblemen.

Handlar det om förråd, källare, garage, krypgrund, kallvind, sanering eller fritidshus kan du lita på att EvoDry 18P/H ger dig en pålitlig och effektiv avfuktning. Välj EvoDry 18P för att få en avfuktare som ger dig full kontroll över ditt klimat samtidigt som den är energieffektiv och pålitlig. Dessutom är den enkel att använda och har en avancerad styrning för att säkerställa att ditt klimat alltid är optimalt.

Installation av Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

Acetec rotoravfuktare installations förslag med två slangar eller rör
Installations förslag Acetec EvoDry sorptionsavfuktare  med rotor på vind, hur slangar eller rör kan dras för att fördela torrluft ifrån avfuktaren till vindens olika delar. Slangarna grenas med t-kopplingar om det finns behov av ytterligare fördelning av torrluft i utrymmet.

 

Placering och evakuering av våtluft avfuktare Acetec, Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Det är viktigt att slangen som evakuerar den fuktiga luften monteras så att möjlig kondens kan rinna ut ifrån vinden och inte tillbaks in i avfuktaren.

Broschyrer

Avfuktare Evodry 6
Avfuktare Evodry 12
Avfuktare Evodry 18
Avfuktare Evodry 24

 

Styrning avfuktare Acetec EvoDry 6P 12H 12P 18H 18P 24H 24P

Installation av Acetec avfuktare på vind

Acetec EvoDry PD avfuktare för krypgrund och vind

Avfuktare Sorptionsavfuktare Acetec i krypgrund

 

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare

5 (2) Byt ut trasig eller äldre krypgrundsavfuktare för att förhindra fuktproblem Har du problem med hög luftfuktighet, kondens, skadedjur, mögel och andra fuktrelaterade problem i din krypgrund? Då kan det vara dags att byta

Produktregister

0 (0)                 A. Acetec Sorptionsavfuktare   Acetec Evodry PD Acetec Evodry PD+ Acetec Evodry 6H Acetec Evodry 6P Acetec Evodry 12H Acetec Evodry 12P Acetec Evodry 18H

Produktexempel

Halvmask SR 900 andningsskydd

SR 900 från Sundströms är en perfekt halvmask för skydd mot mögel och bakterier samt vissa av dess metaboliter. Används även vid sanering, likt mögelsanering, som skydd emot saneringsvätskan. Som regel gäller att skydda sig bra vid inspektion i t.ex. krypgrund, vind, källare och andra utrymmen där pågående eller torr fuktskada finns. Vi använder själva denna halvmask, andningsmask vid installation av avfuktare och sanering.

Levereras med 1 st partikelfilter P3.
Storlek M – Medium.

Läs mer »
Airsteril Lampa 18w

AirSteril Lampa 12W till luftrenare Silent 1000

Lampa 12W UV-12 utan ozonavgivning, passande AirSteril Silent 1000.

Mått: Längd 154 mm, Bredd sockel 42 mm.

OBS! Kontrollera lampans mått då äldre luftrenare av modellen Silent 1000 har en mindre lampa. Ta kontakt med oss om du inte kan säkerställa vilken lampa som passar din enhet.

Effekt: 12W

Livslängd: Vi rekommenderar lampbyte efter 12 månader, detta rekommenderas för att lampan successivt tappar sin renande effekt.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen