Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

0
(0)

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Sorptionsavfuktare evodry 18P för krypgrund och vind

EvoDry modell P är den mer avancerade och levereras med en Panel där övervakning av klimatet i utrymmet som avfuktas kan göras, via panelen kan även inställningar göras. Avfuktarens panel har en diod som larmar via olika färger om service ska göras eller om fel uppstår. Acetec EvoDry P modeller 6P, 12P, 18P, 24P .

Panel
Manöverpanel EDC-01
Avfuktare sorptionsavfuktare Acetec EvoDry 24H
Sorptionsavfuktare evodry 24H för krypgrund och vind

Den enklare modellen, H levereras utan övervakning och manöverpanel. Önskade inställningar görs på avfuktarens styrkort som är monterat i avfuktaren bakom filtret. EvoDry H modellen lämpar sig i utrymmen där man anser att kontinuerlig övervakning av klimatet inte är nödvändig. Acetec Evodry H modeller 6H, 12H, 18H, 24H .

På modellerna 12H/P, 18H/p, 24H/P kan avfuktarens fläkt köras i två kapacitetslägen. Detta styrs via en omkopplare som sitter monterad på avfuktaren.

Installation av Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

Acetec rotoravfuktare installations förslag med två slangar eller rör
Installations förslag Acetec EvoDry sorptionsavfuktare  med rotor på vind, hur slangar eller rör kan dras för att fördela torrluft ifrån avfuktaren till vindens olika delar. Slangarna grenas med t-kopplingar om det finns behov av ytterligare fördelning av torrluft i utrymmet.

 

Placering och evakuering av våtluft avfuktare Acetec
Det är viktigt att slangen som evakuerar den fuktiga luften monteras så att möjlig kondens kan rinna ut ifrån vinden och inte tillbaks in i avfuktaren.

 

Installation av Acetec avfuktare på vind

Acetec EvoDry PD avfuktare för krypgrund och vind

Avfuktare Sorptionsavfuktare Acetec i krypgrund

 

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktregister

0 (0)                                                  A. Acetec Sorptionsavfuktare             

Spara energi och hälsa med avfuktning.

0 (0)   Spara energi och hälsa med avfuktning, sänk inte temperaturen utan avfuktning. Rekordhöga energipriser gör att uppvärmning av hus och andra byggnader blir väldigt kostsamt. Europas beroende av rysk energi har lett till

Installation avfuktare i krypgrund eller vind

5 (2) Vårt signum är att löpa linan ut tillsammans med kunden Installation avfuktare Vi uför installation av kvalitativa avfuktare producerade i Sverige av märket Acetec och Corroventa. Avfuktare som är anpassade för kallare utrymmen

Produktexempel

Kallfogger för foggning av saneringsvätska mot mögel, bakterier och lukt

Kallfogger för saneringsvätska mot mögel bakterier lukt

Med LFS kallfogger foggas eller också kallat dimmas saneringsvätska eller desinfektionsvätska ut på effektivt sätt. Kallfoggern skiljer sig från andra typer av rökmaskiner genom att den inte värmer upp saneringsvätskan i ångform. Istället åstadkoms av en effektiv europatillverkad eldriven motor ett högre tryck, vilket tillsammans med det justerbara munstycket finfördelar vätskan i mycket små droppar.

Genom att använda denna kallfogger bibehålls egenskaperna hos vätskan för sanering eller desinfektion.

Foggningsmetoden medger att man kan komma åt utrymmen som annars är svåra att sanera. Samtidigt är det lättare att fördela saneringsvätskan och även hushålla med densamma.

Läs mer »
Nisolex Krypgrundsisolering

Nisolex Krypgrundsisolering – Isolering för krypgrund

Krypgrundsisolering för läggning utan byggplast alternativt ovanpå byggplast i krypgrund. Nisolex Krypgrundsisolering används som passiv avfuktare och även för att utestänga radon.

Frakt beräknas utifrån t.ex. Eniro vägbeskrivning. Fraktkostnad räknas upp till 50 eller upp till 100 mil från Halmstad. Vi kontrollerar din beställning och korrigerar om fel val gällande fraktsträcka gjorts. Kontakt tas innan ev. korrigering. Isoleringen räknas som specialbeställning där ångerrätt inte gäller. Normal leveranstid 1-9 vardagar.

Läs mer »

Poolavfuktare CDP från Dantherm avfuktare

Avfuktare för poolrum s.k. poolavfuktare. Dantherm CDP 40-50-70 för vägghängd installation inne i betjänat utrymme.

Dantherm Poolavfuktare och Spaavfuktare CDP är beställningsvara varför ångerrätt ej gäller.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen