Sök

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

0
(0)

 

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Acetec EvoDry  18P för krypgrund och vind

Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor modell P är den mer avancerade varianten som levereras med en panel. Panelen möjliggör övervakning av klimatet i utrymmet som avfuktas och ger dig möjlighet att justera inställningarna. Dessutom har avfuktarens panel en diod som indikerar om det är dags för service eller om det uppstår fel, genom att lysa i olika färger. Acetec EvoDry P modeller 6P, 12P, 18P, 24P .

Panel
Manöverpanel EDC-01
Avfuktare sorptionsavfuktare Acetec EvoDry 24H
Sorptionsavfuktare evodry 24H för krypgrund och vind

Den enklare modellen, H, saknar övervakning och manöverpanel. Du gör önskade inställningar på avfuktarens styrkort som är monterat i avfuktaren bakom filtret.

 EvoDry H modellen lämpar sig i utrymmen där man anser att kontinuerlig övervakning av klimatet inte är nödvändig. Acetec Evodry H modeller 6H, 12H, 18H, 24H .

På modellerna 12H/P, 18H/p, 24H/P kan avfuktarens fläkt köras i två kapacitetslägen. Detta styrs via en omkopplare som sitter monterad på avfuktaren.

 

Effektiv avfuktare

Letar du efter en effektiv avfuktare som kan hantera fuktiga miljöer med hög kapacitet? EvoDry P  är en svensktillverkad sorptionsavfuktare som är utvecklad med energieffektivitet i åtanke. Med en bra kapacitet och avancerad styrning är detta en av marknadens mest energieffektiva avfuktare.

EvoDry P/H är perfekt för användning i miljöer som förråd, lager, källare och fritidshus. Med sin höga kapacitet och effektivitet kan den hantera fuktproblemen på ett snabbt och enkelt sätt.

En av de mest imponerande egenskaperna hos EvoDry P är dess avancerade styrning, som ger ökad säkerhet och full kontroll över klimatet. Alla inställningar sker enkelt via manöverpanelen, vilket gör att du kan övervaka fukthalt och temperatur på ett effektivt sätt. Om klimatet blir ogynnsamt, larmar panelen så att du omedelbart kan vidta åtgärder.

EvoDry P erbjuder flera inställningsmöjligheter, inklusive ett energisparläge som hjälper dig att minska energiförbrukningen när avfuktaren inte används fullt ut. Dessutom finns det en påminnelsefunktion för service, så att du inte behöver oroa dig för när det är dags att byta filter.

Fördelar

Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller slang, utan fukten försvinner i en luftström. EvoDry 18P/H är utrustad med en våtgasslang som leder bort fukten och ger en effektiv avfuktning utan onödig hantering av vatten.

Med sin höga kapacitet och avancerade styrning är EvoDry P den perfekta avfuktaren för miljöer som behöver en effektiv och energieffektiv lösning för att hantera fuktproblemen.

Handlar det om förråd, källare, garage, krypgrund, kallvind, sanering eller fritidshus kan du lita på att EvoDry 18P/H ger dig en pålitlig och effektiv avfuktning. Välj EvoDry 18P för att få en avfuktare som ger dig full kontroll över ditt klimat samtidigt som den är energieffektiv och pålitlig. Dessutom är den enkel att använda och har en avancerad styrning för att säkerställa att ditt klimat alltid är optimalt.

Installation av Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor

Acetec rotoravfuktare installations förslag med två slangar eller rör
Installations förslag Acetec EvoDry sorptionsavfuktare  med rotor på vind, hur slangar eller rör kan dras för att fördela torrluft ifrån avfuktaren till vindens olika delar. Slangarna grenas med t-kopplingar om det finns behov av ytterligare fördelning av torrluft i utrymmet.

 

Placering och evakuering av våtluft avfuktare Acetec, Acetec EvoDry sorptionsavfuktare med rotor
Det är viktigt att slangen som evakuerar den fuktiga luften monteras så att möjlig kondens kan rinna ut ifrån vinden och inte tillbaks in i avfuktaren.

Broschyrer

Avfuktare Evodry 6
– Avfuktare Evodry 12
Avfuktare Evodry 18
Avfuktare Evodry 24

 

Styrning avfuktare Acetec EvoDry 6P 12H 12P 18H 18P 24H 24P

Installation av Acetec avfuktare på vind

Acetec EvoDry PD avfuktare för krypgrund och vind

Avfuktare Sorptionsavfuktare Acetec i krypgrund

 

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Cookie Policy (EU)

0 (0) Hur bra var denna sida? Klicka på en stjärna för att rösta Lägg till din röst Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0 Inga röster än. Bli först med att lägga din

id06-logotype
Avfuktningsprojekt med ID06

0 (0) Ljungby Fuktkontroll – Din Partner för Säkra avfuktningsprojekt med ID06   Vad är ID06 och Varför Är Det Viktigt? ID06 – En Nyckel till Säkerhet och Effektivitet ID06 är en standard för identifikation

Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund
Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund

0 (0) Användning av Airsteril AS-430 i krypgrund                       För att hantera luktproblem i krypgrunden finns det flera åtgärder att överväga, eftersom lukt ofta sprids

Produktexempel

Filter till acetec evodry pd/pd+

Filter Acetec Evodry RD 28 x 25

Rekommenderat är att byta filter på Acetec Evodry RD avfuktare var sjätte månad. I annat fall om man väntar längre än så med filterbytet, kan avfuktningskapaciteten samt avfuktarens livslängd bli försämrad och förkortad.

Storlek 28,5 x 25,5 cm

Läs mer »
CleanZip vätska för desinfektion av byggnadsmaterial

CleanZip desinfektion för byggnadsmaterial

 

 

CleanZip Desinfektion är med mycket hög förmåga avsedd för behandling av byggnadsmaterial där mögel, svamp, bakterier eller virus finns. Vätskan är långt mindre giftig än vissa andra flitigt nyttjade saneringsvätskor. Därför lämpar den sig väl även till inomhusbruk. Viss fläcklösande och antistatisk effekt ges.

Åtgång ca: 1L /5 m2  Yta.

Läs mer »

AirSteril UVGI luftrenare med UVC antibakteriell verkan

AirSteril UVGI verkar starkt antibakteriellt genom att placeras högt upp på vägg. UVC-ljus når kontrollerat ut i övre delen av rumsluften vilket ger både snabb och områdesbred effekt. Luftrenaren är så som andra enheter i serien AirSteril topptestad, se länkar nedan.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen