Öppettider vardagar 8-16 Vardagar 8-16  Telefon växel 0372-10010 Telefon 0372-10010

Luftrenare AirSteril för sanering av bil

Oberoende av om man har en gammal trotjänare till bil eller en ny sådan är det trevligt om bilen luktar fräscht. Luftrenare AirSteril luktsanerar din bil gång efter gång till bråkdelen av priset för att lämna in bilen till firma som tar upp till 1.500:- för en sanering med AirSteril eller liknande typ av luftrenare. Ska du sälja bilen ökar värdet då den luktar friskt.

Här ses interiören på en Ford GT sport bil. Luftrenare har använts för att ta bort lukt från produktionen.

Vid sanering av bilen väljs lampa till AirSteril som producerar ozon. Alla gummimattor tas ur bilen då gummi tenderar att långsamt torka ut av ozonet. Resten av interiören tar inte skada av ozonet vid normal luktsanering. Bilen dammsugas av och AirSteril sätts in i baksätet under en natt eller vid behov upp till ett eller ett par dygn.

Oavsett om det luktar kattkiss, hund, rök eller mögel etc. i bilen finns goda förutsättningar att få bort all eller den mesta av lukten. Luftrenaren arbetar med flera olika teknologier, utan filter och kemikalier. Allt som återstår av föro-
reningarna efter saneringen är koldioxid och vattenmolekyler samt rent syre.

Luftrenare AirSteril ersätter rena ozonaggregat med bravur då luktsaneringen ifråga är bättre och skonsam mot interiören i bilen.

Har du frågor kring användningen av luftrenaren i din bil eller annat utrymme, ta gärna kontakt med oss för fri personlig service.

Uppdaterad 2018-09-28
Av Jerker Andersson
FoU - LFS - Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB

Rekonditionering av bil

AirSteril Luftrenare används världen över av professionella bilrekonditionerare.

Lägre kostnad

Vi säljer luftrenaren även till privatpersoner och du kan därmed sänka kostnaden för rekonditionering, som kan utföras gång på gång.