Sök

Recentioner rörande Luftrenare Silent

0
(0)

På denna sida har vi samlat en del av de recentioner som inkommit gällande Luftrenare Silent i serien AirSteril. Via länkar längre ned på sidan kan du klicka dig vidare till här berörd enhet samt till produktsortiment och de tester som AirSteril genomgått.

“Hej! Det här är ifrån Mats i Blekinge. Jag beställde en Luftrenare utav er för en vecka sedan. Ville bara tala om att den fungerar utmärkt. Jag själv har inte känt av vår huslukt speciellt mycket själv men min fru har. Jag bad henne känna efter när hon kom hem efter jobbet det är då hon känner av det mest. Efter att ha kört med luftrenaren i bara två dar så kände hon knappt av någon lukt längre. Ville bara ge lite feedback och säga att jag kommer att rekommendera denna produkt om det är någon som har dylika problem. Tack för hjälpen Mats. PS. Trodde faktiskt inte att den skulle va så effektiv.”

“Hej!
Nu har vi använt er luftrenare i drygt en månad i några olika rum. Den har flyttats runt för att vi ville prova ordentligt. Resultatet är bra och luftreningen har fungerat precis som ni sa. Förutom att reducera damm i luften blir det faktiskt påtagligt friskare luft. Vi är helnöjda med denna Airsteril Silent!”

“Först trodde jag att AirSteril Silent var ytterligare en sådan där bluffprodukt. Ändrade mig när jag läst igenom er fina sida och valt att prova luftrenaren som senare varit till stor hjälp för att få bort lukt av mögel i källarförrådet som sanerats. Lite lukt sitter kvar i betongplattan men den lukten som kommer upp i luften tas om hand av fotokatalysen på ett förträffligt sätt.”

“Jag har sedan barnsben varit drabbad av astma och haft sömnsvårigheter vissa nätter när astman satt in. Efter att ha satt er silent luftrenare på väggen nära ett luftinblås är det inte längre lika ansträngt att andas. Jag får också bättre sömn. På dagarna efter att ha sovit med luftreningen på får jag inte lika mycket känning av astman som innan.”

“Ni sa att det vore bra med återkoppling efter att luftrenaren varit igångsatt några veckor. Det har den nu och som personlig assistent har jag absolut inte längre lika stora problem hos den rökande brukare som har den i sin lägenhet. Röken utlöser inte längre min astma. Kan bara säga att Silent fungerar toppen även om den givetvis inte neutraliserar röken alldeles på sekunden. Lägenheten luktar mycket fräschare än tidigare när man kommer dit. Jag känner mig faktiskt piggare på jobbet.”

“Vi har en son som ofta har reagerat med astma då det blivit mycket partiklar i luften. För oss har Air Steril varit avgörande och vi har vissa dagar (då det av olika anlednigar funnits mycket partiklar i luften) sett hur symptomen kommit och gått i samband med att vi stängt av/satt på luftrenaren. AirSteril har också varit en trygghet i nya miljöer och har inneburet mer flexibilitet då vi vågat resa mer. Nu har sonen blivit bättre men vi fortsätter att använda luftrenaren (i själva verket har vi tre stycken hemma samt en på förskolan) då vi sett vilken skillnad den gör för luftkvalitén. Johanna & Andreas

“Hoppet höll på överge oss när vi kom till sommarstugan en vårdag och öppnade dörren. Den där stanken av mögel riktigt slog emot oss. Tack vare era tips och råd fanns källan till lukten komma från krypgrunden. Som ni säkert minns köpte vi både avfuktare och två stycken luftrenare, en AirSteril AS350 för krypgrund och en Silent för bostadsytorna. Kanske hade vi tur i oturen sett till att angreppet inte gått så långt för nu finns inte tillstymmelse till lukt. Stugan är så fräsch när vi kommer dit att det är trevligare miljö där än i vår 40 år nyare villa. Senare satsar vi på att ta hem luftrenare Silent till villan. Vi har talat mycket väl om er för våra grannar i sommarstugeområdet där problemen med mögel och lukt verkar vara ganska vanligt. Välkomna in på en fika om ni åker förbi!”

“Min dotter har astma och reagerar bl.a. på katter. När vi haft luftrenaren tänd under nätterna har hennes astma avtagit så att vi inte blir störda så ofta längre. Det är en piggare och gladare dotter som stiger upp på morgonen och hon orkar med skolan och gymnastiken bättre. Det verkar också som hon tål att utsättas mer för sådant som hon inte tålde tidigare. Många tack från en nöjd mamma och dotter!!”

“Vilken liten manick ni levererat till mig! Helt tyst men ändå så verksam!”

“Luftrenare silent är helsnygg på vår nymålade vita vägg. Lukten av målarfärg försvann mycket fortare i det rum där den hängdes än i de andra nymålade rummen. Min man har också haft den ute i bilen ett par dygn och det känns skillnad där också.”

“Personalen på mitt mitt företag klagar inte längre på att det luktar källare när de kommer till arbetet/kontoret. Det hela har fungerat så bra att jag återkommer med fler beställningar på luftrenare längre framöver.”

“Det som vi först märkte var att det inte luktade alls lika mycket “sömn” i sovrummet som det gjorde utan luftrenaren. Kanske är det inbillning men jag tycker inte att min man snarkar lika mycket längre. Det syns inte lika mycket damm virvlande i luften i sovrummet när solen lyser in. Luftrenaren är verkligen en luftrenare ;o)”

“Efter köp av silent luftrenaren har jag kunnat sluta med min astmamedicin.”

“Hej! Vill bara sända några rader och tala om att mögellukten nu är helt borta efter den sk. “mögelluktsmittan” i vår garderob. Jag körde med vår nyinköpta AirSteril Silent under en vecka med lampan 1/40 PO. Nu ska jag byta lampa och köra dygnet runt med 18 w UV 15 i vårat sovrum. Jag är helnöjd och kan verkligen rekomendera detta!! Tack från en nöjd kund!”

“Hejsan Köpte ju en Airsteril av dig för ett litet tag sedan och jag vill bara tacka för en luftrenare som verkligen hjälpte. Fick i oktober, efter golvläggning i min lght, ringa ambulans då andningen gick åt skogen så att säga. Det blev en natt på sjukhus med syretilförsel och andra mediciner. I början på december målades delar av mitt kök inför byte av skåpluckor. Luftrenaren var då på plats och gjorde att jag åtminstone korta stunder, som vid matlagning, kunde vistas i köket. Ett par veckor senare byttes köksluckorna och dessa luktade mycket starkt. Det blev mycket vädring och luftrenaren var på plats även där. Men den bästa hjälpen fick jag när luftrenaren flyttades till vardagsrummet och dörren till sovrummet, som ligger intill, var öppen. Skillnaden var verkligen enorm. Jag tillbringar (ännu) inte så mycket tid i köket men utan luftrenaren hade det förmodligen blivit både en och två ambulansfärder. Min bostad är på ca 74 kvadrat och det verkar som om luftrenaren räcker till för den storleken men jag har oftast dörren stängd till hall och kök av säkerhetsskäl, för att slippa emissionerna av skåpluckor och golv. Kan ju berätta att jag på min arbetsplats haft två olika luftrenare som inte hjälpte alls och då handlade det om parfymerade personer. AirSteril är så smidig och tyst och lätt att ta med sig. Fantastiskt. Så tack för god hjälp och snabb service och tack för en superluftrenare.”

“Hej Ljungby. Efter att mina hyresgäster klagat på att de reagerar mot något i luften i en lägenhet jag hyr ut, har jag satt in en av era Airsteril silent. Givetvis har jag gjort ingående inspektioner av fastigheten men inte kunnat hitta några skador. Möjligt är att det rör sig om emissioner från något byggnadsmaterial. Efter monteringen av luftrenaren har hyresgästerna inte klagat mer. Nu vill jag själv ha en likadan. När kan ni skicka den?”

“Grannens rökande påverkar vår lägenhet. Röken kommer in genom ventilationshålen. Efter att vi skaffat er luftrenare försvinner röklukten mycket snabbare än annars och det upplevs inte så intensivt under tiden grannen röker. Tycker det här är riktigt bra.”

“När lampan i vår luftrenare efter nästan två år slocknade så märkte vi stor skillnad i luften. Vi skaffade renaren för vår bostadsrätt har inte så bra ventilation. Vi kände oss trötta och det kändes innestängt. Efter att renaren monterats på väggen i vardagsrummet var det stor skillnad. Vi kände oss inte trötta längre och luften var mycket bättre. Nu när lampan slocknat så återkommer den där tröttheten. Vi vill därför beställa ny lampa till luftrenare.”

Picture of Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB
Ljungby Fuktkontroll & Sanering AB

Hur bra var denna sida?

Klicka på en stjärna för att rösta

Sammanlagd ranking 0 / 5. Antal röstande 0

Inga röster än. Bli först med att lägga din röst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vårt innehåll

Snabba Leveranser

Nya Sidor

Produktexempel

Dantherm CDT 30 S avfuktare

Dantherm CDT 30 S med två stosar för anslutning av torrluftsslang eller rör. Fördelning av avfuktad luft är i vissa fall viktigt för optimal avfuktning. Vid vattenskadeavfuktning kan man leda torrluften in bakom avskärmning mot skadestället till, för optimal verkan. Samtidigt kan det integrerade värmeelementet på 1kW avsevärt förbättra effekten av avfuktningen.

Dantherm avfuktare 30 S är en produkt som levereras direkt från huvudlager, varvid ångerrätt ej tillämpas.

Läs mer »
Dantherm CDT 60 avfuktare

Dantherm CDT 60 avfuktare är en mycket robust och högavfuktande avfuktare. Avfuktningstekniken baseras på kallkondensering via kompressor och kylslingor. Därför lämpar sig CDT 60 som allra bäst där temperaturen ligger närmare rumstempererat. Är utrymmet svalare kan kompletterande värmekälla behövas, alternativt att man införskaffar en sorptionsavfuktare vilken arbetar med annan ej köldkänslig avfuktningsteknik.

Avfuktare Dantherm CDT 60 räknas som beställningsvara utan ångerrätt.

Läs mer »
Woods SW59FX avfuktare med hög avfuktningskapacitet

Äntligen har vi fler svensktillverkade avfuktare att erbjuda. Här Woods SW59FX med mycket hög avfuktningskapacitet i varmare rum, likt tvättstuga, torkrum, källare, lager m.fl. lämpliga applikationer. Avfuktaren är såväl som lättstyrd via två vred för fläkthastighet och hygrostat, även sett till storleken lättflyttad då den är utrustad med hjul och handtag. Antingen droppar kondensatet ned i tanken eller leds ut via slang.

Läs mer »

Inlägg

Rulla till toppen